Lachboot.nl Lachworkshops op het Water!

Prijzen

De LachBoot organiseren wij door heel Nederland. Wij werken samen met diverse rederijen in bijvoorbeeld Utrecht, Loosdrecht, Amsterdam en Haarlem. Per stad en groepsgrootte kunnen de prijzen enigszins verschillen. Bij onderstaande prijs gaan we uit van een gemiddelde. Ook uitbreidingen in drankjes of catering kunnen we los offreren.

LachBoot van 1,5 uur is mogelijk vanaf €32,50 per persoon in bijvoorbeeld Utrecht.
De prijzen zijn per stad verschillend. Vraag daarom een offerte aan voor de prijzen in jouw gewenste stad.

Prijs is onder voorbehoud van beschikbaarheid, afhankelijk van op/afstapplek en groepsgrootte. Deze prijs geldt bij gemiddeld 25 personen. Bij kleinere of grotere groepen kunnen de prijzen variëren. Een aantal steden zijn hier op de website uitgelicht, kijken aub verder onder steden voor meer mogelijkheden. Staat de plek waar jij de lachboot wilt organiseren er niet bij, vraag een offerte aan!

De LachBoot is inclusief boothuur, professionele schipper aan boord, een gecertificeerd lachcoach én drankjes.

Een lachboot organiseren op eigen boot kan ook!

De prijs voor de LachBoot op een eigen schip, is afhankelijk van de op/afstapplek en de groepsgrootte. Deze workshop los boeken kan vanaf 199 euro exclusief BTW voor minimaal 10 personen. Bij grote groepen kom daar 16 euro per persoon extra bij. Deze kosten zijn exclusief 21% BTW en vervoerskosten van 39 cent per km buiten de omgeving Utrecht en Amsterdam ex BTW.

 

Smidtje7