Lachboot.nl Lachworkshops op het Water!

Den Bosch

In de mooi stad Den Bosch organiseren wij ook voor jullie een lachboot. We varen door de mooie grachten en de fijne natuur aan de rand van de stad. En we zorgen dat de lach zich verspreidt door het centrum van Den Bosch. Er zijn verschillende boten, dus lachen in Den Bosch kan met grote en kleine groepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de LachBoot voor jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Dan kan je ons een mailtje sturen via het boekingsformulier. Je kan de boottrip combineren met een lunch, borrel of avond eten. Afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbaarheid van de boot. Geef je wensen duidelijk aan op het formulier.

Een boottrip in Den Bosch kan vanaf €47 per persoon bij 14 personen. Dit is inclusief een lachworkshop, borrel (nationale bar) en vaartocht van 2 uur met professionele kapitein. Voor particulieren is dit inclusief BTW.

We maken graag een offerte op maat.

Heb je een eigen boot en wil je alleen een lachworkshop, dat is uiteraard ook mogelijk, neem contact met ons op via de offerteaanvraag of per telefoon.

Ouwe Dirk - Boot wolthuis