Lachboot.nl Lachworkshops op het Water!

Organisatie

friska_lachworkshop5De LachBoot wordt georganiseerd door GetTheLaughFlow. Een professioneel bedrijf voor evenementen met een lach. De LachBoot is één van de arrangementen die GetTheLaughFlow biedt.

Get The Laugh Flow is opgezet door Bente Adriaens. Met haar vrolijkheid en enthousiasme verspreid zij de lach over heel Nederland: “Naar mijn idee zijn mensen te serieus, en dat bleek ook uit onderzoeken. Vroeger lachten we 18 minuten per dag en nu nog maar 8 minuten, veel te weinig naar mijn mening. Al helemaal als je weet hoeveel gezondheidsvoordelen een goede lach heeft!”. Bente is tevens zelf één van de lachdocenten die de lachworkshops geeft. Bente is opgeleid kunst, media en project manager en gediplomeerd lachcoach. De ideale combinatie voor de organisatie van evenementen met een lach!

Voor de LachBoot werkt Get The Laugh Flow samen met diverse bootrederijen door heel Nederland. Per groep, locatie en datum wordt bekeken welke opties het beste zijn. En samen met een lachcoach op de boot, wordt dit groepsuitje een gegarandeerd succes!